Meer resultaten voor blusser

blusser
Brandblusser Scoutpedia.nl.
Koolstofdioxide CO2: de grote koker aan de blusser geeft de blusser een snel herkenbaar uiterlijk. Aan deze koker zit een handvat dat zeer belangrijk is omdat de temperatuur van de koker zeer koud wordt wel tot 80 C. door deze extreme koude kunnen derdegraads brandwonden ontstaan.
Goedkope CO2-blussers B of koolzuursneeuwblusser kopen?
Sorteer: Meest verkocht. CO2-brandblusser 2kg staal met BENOR-label B permanente druk. Inclusief keuring 8500., Deze CO2-brandblusser 2kg dient specifiek voor omgevingen met kostbare apparatuur, elektrische installaties, musea of keukens in de horeca. Ze veroorzaakt geen nevenschade. De blusser is BENOR-goedgekeurd.
Blussers.nl.
De projectering van brandblussers is afhankelijk van de inhoud, de gebruiksfunctie van de projecteringszone, de aanwezigheid van brandslanghaspels en de maximale loopafstand. De effectiviteit van de inzet van een brandblusser wordt niet alleen bepaald door de blusstof maar ook door de reactiesnelheid, loopafstand, geoefendheid van de gebruiker en de spuitduur inhoud van een brandblusser.
CO blussers Somati FIE.
TIP: CO blussers kan je gebruiken bij de soorten brandklassen ABCE. De CO blussers herken je aan een zwarte koker aan het uiteinde van het blusapparaat. Draagbare CO2 Blusser 2kg. Mobiele CO2 Blusser 30kg. Draagbare CO2 Blusser 5kg. Mobiele CO2 Blusser 10kg.

Contacteer ons