Meer resultaten voor nijmegen

nijmegen
24 uur in Nijmegen: de leukste tips!
24 uur in Nijmegen. 24 uur in Nijmegen. Email jouw favorieten. Urenlang rondslenteren door de binnenstad, lekker shoppen of meer te weten komen over de rijke historie van de stad: Nijmegen is een heerlijke stad om een dag of meerdere dagen door te brengen.
Gemeente Nijmegen.
College burgemeester en wethouders. Contact met de gemeenteraad. Besluitenlijsten en besluiten college. Goed op weg. Projecten bereikbaarheid van de stad. Ontwikkeling station en omgeving. Alles over de gemeenteraad en hoe hij werkt. Begroting, Stadsrekening, jaarrekening. Burgemeester en wethouders. Alles over het college van burgemeester en wethouders. Actuele bestuurlijke dossiers. Onderzoek en cijfers. Cijfers over de gemeente Nijmegen. De Rekenkamer onderzoekt of het gemeentebestuur zijn werk goed doet. Lokale wetten en regels. Overheid.nl: bijvoorbeeld Gemeenteblad, APV en verordeningen. Nijmegen in Europa en in de wereld. Openingstijden en bezoekadressen. Telefoonnummer: 14 024. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 17.00 uur. Bellen vanuit het buitenland: 0031 24 329 90 00. Adres Stadswinkel: Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen. Maak altijd een afspraak. Stel uw vraag Contactgegevens. Bouwen en wonen. Geboorte en overlijden. Isoleren en aardgasvrij. Klacht, bezwaar en beroep. Melden aan de gemeente. Onderwijs en kinderopvang. Parkeren, verkeer en vervoer. Paspoort en identiteitskaart. Trouwen, partnerschap, scheiden. Uitkering, schulden, laag inkomen. Uittreksels en verklaringen. Werken bij gemeente Nijmegen. Zorg, hulp en advies. Zoeken in archief website.
Home Velorama.
Denk hierbij aan anzichtkaarten, posters, een bouwplaat of bijvoorbeeld het nostalgische boekje Piet Pelle op zijn Gazelle! Informeer ernaar bij de receptie. Heeft u een vraag? Waalkade 107, 6511 XR, Nijmegen. 024 322 58 51. 2021, Nationaal Fietsmuseum Velorama Nijmegen.
Home CWZ Nijmegen.
Wilt u op de hoogte blijven van actualiteiten en achtergronden? Meld u dan aan voor de CWZ nieuwsbrief, die maandelijks uitkomt. Volg CWZ op sociale media. Kijk op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram voor het laatste nieuws over CWZ. Weg door Jonkerbos 100. 6532 SZ Nijmegen.
TRI NIJMEGEN Een TRI HARD series evenement.
Kun je je vraag niet vinden in de FAQ, stel dan je vraag via dit formulier aan ons! Ik geef goedkeuring aan TRI NIJMEGEN voor het verzamelen van mijn gegevens in dit formulier. Start typing and press Enter to search.
Bibliotheek Gelderland Zuid.
Op deze dag opent wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder Bibliotheek Herveld-Andelst. 21 juni 2021. BiebBoys genomineerd voor NBD Biblion Jeugdspecialist 2021. De BiebBoys van de Bibliotheek Gelderland Zuid zijn genomineerd voor NBD Biblion Jeugdspecialist 2021. Dit maakte de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek CPNB op woensdag 2 juni. 2 juni 2021. Nederland en Duitsland: LEKKER anders.
Vierdaagse Home.
Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse in 2021 niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de 104 de Vierdaagse te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.
Huurwoningen Nijmegen, zoekt u een huurhuis? Kijk op Pararius.
Dat komt onder meer door de Fontys hogeschool en de Radboud Universiteit, maar ook omdat Nijmegen een heel gezellig centrum heeft en er geen gebrek is aan voorzieningen. Omdat Nijmegen zoveel te bieden heeft, gaan veel studenten en starters er op zoek naar een huurwoning.
Homepage Rabobank Rijk van Nijmegen.
Aangepast ivm coronavirus. Samen sterker in het Rijk van Nijmegen. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.
Welkom op Noviomagus.nl een rijk aan historie. Nijmegen, de oudste stad van Nederland.
Hotel Blue Nijmegen.
Take away delivery. Welkom bij Hotel Blue Nijmegen. Bij Hotel Blue vind je een wereld van gastvrijheid in het hart van de leukste stad van Nederland. 30 comfortabele en stijlvolle hotelkamers, de bruisende Brasserie MANNA voor ontbijt, lunch, high tea diner, de mooie hotelbar waar locals en internationale gasten een biertje of een cocktail drinken en een fijn terras aan de statige Oranjesingel.

Contacteer ons