Meer resultaten voor cursus zandstralen

cursus zandstralen
Cursus dakcoating met nano-technologie.
Over ons FAQ. Dakcoating Gevelreiniging Siliconen dakbedekking Gevel spuiten Gevels impregneren Dakreiniging Dakpannen impregneren Anti alg en mosbehandeling Zandstralen. Cursus dakcoating met nano-technologie. Bij Chemtec Chemicals b.v. in Rotterdam hebben we een cursus dakcoating met nano-technologie gevolgd. Tijdens deze cursus hebben onze dakcoaters uitleg gekregen over het gebruik van de nano-techniek in combinatie met coating.
cursus
t Ouwe Glasuus.
cursus glas in lood. cursus open mal casten voor beginners. Glazen letters en cijfers. Welkom bij de glasvormgevers van glasatelier t Ouwe Glas'uus. Wij zijn meedenkers en uitvoerders van idee├źn in glas! we maken o.a. glas in lood tussen dubbelglas, glas fusing, glasblazen, zandstralen, casting enz.
avondopleidingen SYNTRA.
Je hebt opleidingen van 1 jaar tot 3 jaar met enkele uitzonderingen. Meestal worden er 1 of 2 avonden per weken lessen georganiseerd en ook de schoolvakanties gelden bij ons. Je kan een avondopleiding dus perfect combineren met je werk. Lees meer en volg deze opleiding bij.: Lees meer over SYNTRA PXL. Syntra Antwerpen Vlaams-Brabant.
Over KRIMO Ateleerkrimo.
De omgekeerde R is geen gek design, maar uit toeval ontstaan. Toen ik in 1997 een eettafel ontwierp, wou ik KRIMO onderaan het glazen blad zandstralen., maar dit bleek wat te duur, dus zelf maar wat lettertjes op gekleefd, in spiegelschrift.
Techniek Zandstralen Atelier Eibos.
Techniek Zeefdrukken op glas. Faciliteiten en verhuur atelierruimte. Faciliteiten voor kinderen en jongeren met een beperking. Workshops en cursussen. Workshops en cursussen algemeen. Workshop en cursus data. Workshop en cursusvoorwaarden en veiligheidsvoorschriften. Meerdaagse workshop Het maken van uw eigen glazen hand.
Cursus Zandstralen Vinden.
Zandstralen Cursus Groningen. Er zijn niet echt veel mensen die een cursus zandstralen willen volgen. Wel gebruiken veel van onze cursisten zandstralen als extra techniek in hun werkstukken. Een wandlamp gemaakt van gesmolten glas geeft beter licht als je de binnenzijde van de lamp door zandstralen matteert.
Decoratieve meubelrenovatie: kleuren en opdoen van meubelen Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Een cursus op maat voor de antiekhandelaar, de meubelmaker en de restauratievakman van antieke meubelen. Aan de hand van eigen meegebrachte stukken worden de diverse technieken en methoden van kleuren en opdoen van meubelen toegelicht, gedemonstreerd en in de praktijk ingeoefend.
SVS Basisopleiding Gevelonderhoud.
Ook kunt u h ier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings en betalingsvoorwaarden.
Eerste Bussumse Glashandel Glas-in-Lood.
Door middel van zandstralen wordt tekst en afbeelding op het glas aangebracht. Glas is een prachtig materiaal voor een bijzonder gedenkteken voor graf of urn, sterk en transparant. De glans weerspiegelt uw gedachten, als heldere herinneringen die nu mogen rusten. In ons atelier geven wij glas-in-lood workshops aan kleine groepen. In deze tweedaagse cursus leert u hoe u de glasmaten van een zelf ontworpen paneel kunt berekenen, hoe u het glas kunt snijden en vervolgens in lood legt.
Onderwijskiezer.
In de metaal en kunststofsector sta je in voor de volledige of gedeeltelijke behandeling van het oppervlak van metalen of plastic onderdelen. Je maakt dit oppervlak klaar door middel van zandstralen of baden. Je behandelt het met verf, lak, vernis, nikkel, chroom of zilver.
Logistiek Assistent Verzorgende Zorgkundige CVO VTI Brugge CVO VTI Brugge.
Deze worden afgeplakt en klaargemaakt voor het aflak-proces. In het bijzonder komen de schuurtechnieken aan bod. Afplakken: Soorten afplak-materialen en afplak-methoden. Naden: Slijpen Vijlen Frezen. Roestbescherming: Soorten producten Aanbrengingstechnieken Veiligheid. Verf verwijderen: Decaperen Zandstralen Mechanisch en met de hand schuren.

Contacteer ons